TÁJÉKOZTATÓ túra elhalasztásáról

TÁJÉKOZTATÓ túra elhalasztásáról

A Kormány 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet 4. § értelmében 500 főnél több
személy részvételével rendezvény megtartása tilos.

A VÉSZHELYZET időszakában a résztvevők és s szervezők biztonsága érdekében a Keszthelyi-hegységben meghirdetett LEPKE Teljesítménytúra 2020 tavaszán nem kerül megrendezésre. Az előre fizetett nevezési díjakat legkésőbb 2020. április 15-ig kérésre visszautaljuk!

https://docs.google.com/forms/d/1AChwrEd_sZB90QDvuDZRcHdN-0MHU8VK9i95zlFjmeY/viewform?edit_requested=true

Elnézést kérve, tisztelettel tájékoztatjuk a kedves túrázókat, hogy a program ősszel terveink szerint megtartásra kerülne. /Az előnevezők befizetései ide érvényesek lesznek, vagy a jövő évi programra./

(A tegnapi napig gondolkozott egyesületünk a rendezvény megtartása esetén szükséges biztonsági intézkedések mikéntjéről: 500 fős korlát alatt tartásáról, a járványügyi intézkedések biztosításáról, a kontakt pontok minimalizálásáról, az idősebbek és a gyerekek szeparálásáról, a szervezők és pontőrök egészségmegőrzéséről.

Sajnos be kellett látnunk, hogy a több tucat előnevezés ellenére is - ellátás nélkül leszervezett programként - a rendezvény színvonalának megtartása érdekében, a csekély vagy túlzott jelentkezés kapcsán felmerülő feszültségek elkerülése miatt, a felelősséggel járó járványügyi kockázatot viselni nem tudjuk és nem is akarjuk.

Az egésszel a „sava – borsa” és a megszokott „szép filingje” veszne el ezáltal!)

Köszönjük megértésüket, ha kötetlen kirándulásra vágynak, tisztelettel csatoljuk a kiránduló útvonal térképeit.

http://forrasviz.eu/gyalogtura-lepke-15-25-40.27.cshtml

Jó egészséget minden természetbarátnak!